S

OPLEIDING INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

OPLEIDING INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

Saturday, April 09, 2016

Intuïtie is innerlijk weten dat naast ons denkend vermogen nodig is om optimaal te kunnen functioneren.

Intuïtie reikt verder dan onze zintuiglijke waarneming.

Intuïtie is een natuurlijk vermogen dat meer inzicht geeft in het handelen, van jezelf en anderen.

Intuïtie neemt vanuit een ander perspectief waar dan onze ratio, het herkent signalen en achterliggende oorzaken, het verbindt ons met onze creatieve natuur.

Intuïtie leidt tot meer bewustwording en verdiept het contact met jezelf en anderen.
 

Meer weten?

PERSOONLIJKE READING - COACHING
PERSOONLIJKE READING - COACHING
Saturday, April 09, 2016

Wil je meer zicht krijgen op je "levensthema's"? Wil je weten waarom je steeds weer verzeild raakt in dezelfde conflicten, innerlijk zowel als uiterlijk? Welke rol speel jij in relatie tot anderen: partner, collega's, kinderen etc.?

Ben je op zoek naar oplossingen? Een Persoonlijke Reading kan je hierbij helpen.

Een Reading kan vaak achterliggende oorzaken blootleggen, waardoor je situatie in een volledig ander perspectief kan komen te staan.

Een Reading leidt vaak tot inzichten die niet met behulp van overige methoden te verkrijgen zijn.

Meer weten?

WORKSHOPS CURSISTEN INTUÏTIEVE ONTWIKKELING
WORKSHOPS CURSISTEN INTUÏTIEVE ONTWIKKELING
Saturday, April 09, 2016

Voor onze CIB Life cursisten bieden we naast onze opleiding Intuïtieve Ontwikkeling extra workshops, seminars en voordrachten aan.

Chakra's spelen in het energetische systeem een belangrijke rol. Chakra gerelateerde thema's aan komen daarom regelmatig aan bod.
Maar ook de relatie tussen mannelijke en vrouwelijke energie, hoe vind je je eigen essentie, hebben allen tot doel om helderder te kunnen waarnemen, en meer harmonie in jouw leven, en dat van anderen te kunnen brengen. 
Deze rubriek is speciaal bedoeld voor onze actieve en niet actieve CIB Life cursisten.

Meer weten?

DREAMTIME CONCERT
DREAMTIME CONCERT
Saturday, April 09, 2016

Heb je moeite om te ontspannen? Dan kan het voor jou weleens interessant zijn om eens ons Dreamtime Concert te bezoeken. Ervaar hoe klanken afkomstig uit een veelvoud aan bekende en onbekende instrumenten je weg kunnen voeren uit het alledaagse, en zo een moment van rust en diepe ontspanning kunt voelen. Laat je verrassen door ons CIB Life Dreamtime Concert!

Meer weten?


OVERIG
Hier vind je informatie, over persoonlijke, intuïtieve, en spirituele ontwikkeling. Workshops, seminars, voordrachten voor iedereen die op zoek is naar zichzelf en de diepere zin van het leven.

Meer weten?


CIB LIFE - DE SLEUTEL NAAR JE INTUÏTIEVE VEMOGENS


Door op een van de onderstaande rubrieken te klikken wordt je automatische verder geleid naar betreffende pagina op onze website www.sense.training